Laftehus i Bamble levert av Tinnoset bygg og laft

Månedens trebygg i Tenk Tre!

For omlag to år siden ferdigstilte vi ei helt spesiell lafte sammen med to husentusiaster som skulle vise seg å bli venner for livet. Nå er lafta ferdig tørket og klar for innflytting. Vi er veldig stolte av at det unike huset vi satt opp sammen med Kjell Vidar og Heidi i Bamble nå har blitt kronet til månedens trebygg av Tenk Tre!

 

 

Laftehus på gård i Bamble levert av Tinnoset bygg og laft

 

Tinnoset Bygg & Laft er lidenskapelig opptatt av materialene og håndverket. Huset er satt opp i laftetømmer av kjerneved, og skiller seg ut i en kystkommune som Bamble.

Kunden skal ha en god opplevelse både før, under og etter prosjektet. Med en kvalitetsleverandør som oss skal det ikke oppstå uforutsette feil eller overraskelser på regningen.

Å bygge et hus som dette er et drømmeprosjekt og et privilegie, spesielt når alle involverte er så engasjerte som eier og arkitekt har vært.

Vi takker for tilliten og ønsker god innflytting!

 

 

Detaljer på laftehus levert av Tinnoset laft og bygg

 

 

Utdrag fra en tidligere artikkel om prosjektet:

Hvorfor vil dere anbefale Tinnoset laft?   

-Her får du veldig solide folk med lidenskap for tømmer og laftebygg. Dette er en ryddig leverandør. Prosessen var en fryd og så forutsigbar. Alt gikk etter planen. -Og for en interesse de viser oss som kunde! Vi har aldri opplevd en slik interesse noen gang. -Sånn oppriktig interessert.  

 

 -For Tinnoset laft er det ikke økonomien som driver dem, men lidenskapen for tømmeret og byggeteknikken. De er nok like stolte som oss av dette laftehuset. Og du, de snakker vanlig folks språk. De er «hel ved». Du får aldri følelsen av å bli lurt. Den gode magefølelsen, den fikk vi helt i starten av prosjektet – og den har kun blitt forsterket.  

Du kan lese hele artikkelen her.

 

Laftehus i Bamble levert av Tinnoset bygg og laft
Laftehuset med detaljer på vegg, møne og vindu

 

Les hele artikkelen i Tenk Tre her: https://www.tenktre.no/b/huset-vart-kan-sta-i-flere-hundre-ar

 

Kontakt Tinnoset Bygg & Laft i dag for en uforpliktende samtale om ditt drømmeprosjekt

Kontakt oss her